Vocation møder Anna Moestrup: "Jeg må være noget for mig selv, før jeg kan være noget for andre"

Vocation møder Anna Moestrup: "Jeg må være noget for mig selv, før jeg kan være noget for andre"

Vocation betyder levevej, og Vocation Copenhagen blev skabt under en fælles målsætning om at ville danne rammerne for et liv og en hverdag, der skaber ro, fokus og selvomsorg. Vi er dog alle vidt forskellige, og vi vil derfor tage dig med hjem til forskellige kvinder, der har det til fælles, at de alle bruger The Vocation Planner til at balancere deres hverdag.

Vi håber, du kan finde inspiration i andres tilgang til planlægning.


 

 

I dag møder vi Anna Moestrup

Anna er uddannet mindset coach, reiki healer, gusmester og kundalini yogalærer, og så er hun desuden ved at uddanne sig til NLP-coach. Hun er stifter af Amare Cirkler, der er et fællesskabende univers for unge kvinder, hvor hun tilbyder sharing circles, yoga, forløb, retreats mm. Anna har et stort fokus på mental sundhed efter selv at have stået i en krise. Selvkærlighed og selvudvikling er store nøgleord for Annas tilværelse.

Anna kan følges på Instagram: @anna_moestrup

 

 

 

 

Hvad er din vocation?

Mit navn er Anna Moestrup, og jeg arbejder til dagligt i min virksomhed AMARE som er et fællesskabende univers for unge kvinder, der tilbyder Sharing Circles, Yoga, Forløb, Retreats mm.

 

Jeg er uddannet Mindset coach, Reiki Healer, Gusmester og Kundalini yogalærer. Jeg er i gang med at uddanne mig til NLP-coach.

 

Med AMARE ønsker jeg at skabe en verden, hvor selvudvikling og selvkærlighed er en integreret del af vores dagligdag, og hvor unge kvinder føler sig set, hørt og elsket for den, de er.

Jeg ønsker at sætte fokus på mental sundhed blandt unge kvinder og at være en del af en positiv bevægelse inden for emnet. Jeg vil arbejde for at skabe en kultur, hvor det er okay at tale om svære emner, og hvor vi kan støtte hinanden i at håndtere og overvinde dem.

 

Min egen rejse mod mere selvkærlighed & selvudvikling tog for alvor fart, da jeg stod i en krise. En krise som gjorde, at jeg begyndte at kigge indad og arbejde dybt med mig selv.  Den rejse, der startede inde i mig, blomstrer nu videre i AMARE. Jeg deler mine indsigter i AMARE, for at vi kan vokse sammen. Jeg skaber det forum og fællesskab for selvudvikling, jeg selv manglede. Et trygt fællesskab fyldt med kærlighed og plads til alle, ligegyldig hvor man er på sin rejse.

 

 

 

 

Hvordan tilrettelægger du din planlægning?

I mit arbejde planlægger jeg oftest et halvt år frem. Og i mit privatliv sætter jeg intentioner for den kommende uge hver søndag. Disse intentioner hjælper mig også til at mærke ind i, om de planer, der er i den kommende uge, er nærende og kærlige for mig – eller om noget skal fravælges. Jeg øver mig virkelig i ikke at planlægge for meget, så der er et frirum.

 

 

 

 

Hvad er en balanceret hverdag for dig?

En balanceret hverdag for mig er at lytte til mine behov og sætte mit eget velvære højest. For at jeg kan holde de magiske rum, jeg gør for andre, må jeg sørge for at skabe en balance i mig selv. Derfor prioriterer jeg min søvn meget højt samt mine rolige morgener – til at sætte den bedste standard for dagen.

 

Det er også vigtigt for mig, at komme ud af hovedet og ned i kroppen hver dag. Det gør jeg gennem bevægelse og breathwork.

 

 

 

Hvornår og hvordan føler du dig mest produktiv?

Jeg føler mig mest produktiv, når jeg har sørget for at fylde min energi op inden jeg går i gang med arbejde. Nogle dage tager det længere tid end andre. Men jeg nyder friheden til at kunne starte mine dage med yoga, meditation, dagbogsskrivning, et langt bad med tørbørstning mm. Når jeg har gjort disse kærlige ting for mig selv og virkelig lyttet til mine behov, så mærker jeg en stærk forbindelse til min kreativitet og produktivitet. Jeg må være noget for mig selv, før jeg kan være noget for andre.

 

 

 

 

Hvilke gode vaner/rutiner har du i løbet af ugen?

Mine morgenritualer er helt sikkert min bedste og mest nærende vane. Hver morgen starter jeg dagen med at gøre noget kærligt for mig selv og mærker ind i, hvad jeg har lyst til. Det kan være yoga, meditation, dagbogsskrivning, et langt bad, aromaterapi, selvhealing mm.

 

  

 

 

Hvad gør du, når du føler dig stresset og/eller overvældet?

Jeg sørger for at fjerne alt det, som skaber dårlig energi hos mig samt alt det ”unødvendige”. Jeg har et øget fokus på at tage pauser i løbet af dagen og at holde fast i at gøre kærlige ting for mig selv. For mig er dagbogsskrivning og vejrtrækningsøvelser særligt vigtigt, når jeg er stresset eller overvældet.

 

 

 

Hvordan skaber du selvomsorg og velvære i løbet af din dag?

Det er meget de ting jeg har skrevet ovenover. Jeg giver mig selv lov til at være hele mig og rummer, hvad end der dukker op. Derudover har jeg et øget fokus på at være i nuet. Her bruger jeg meget mine sanser som en direkte vej til nuet.

 

 

 

 

Hvordan ser din ideelle hverdag ud?

  • Selvkærlig morgenritual (yoga, meditation, dagbogsskrivning mm.)
  • Morgenmad med min søde kæreste
  • Gøre mig klar til dagen
  • Arbejde (for det meste hjemme, nogle dage ude til møder mm.)
  • Lang pause (gerne med en gåtur i naturen, bevægelse, breathwork)
  • Afsted og holde Sharing Circles, Yoga eller forløb i AMARE (eller hvis jeg ikke skal afsted, så se veninder)
  • Hjem og se et afsnit serie inden sengetid. Til slut skriver jeg tre ting ned jeg er taknemmelig for og tre ting jeg er stolt over fra dagen.

 

  

 

 

Har du et godt råd til øv-dage, hvor man føler sig uoplagt og lad?

Accepter hvordan du har det i stedet for at ville ændre det. Så bare træk vejret med det og skriv alle dine tanker og følelser ned. Gør noget kærligt for dig selv, sørg for at tanke dig selv op god energi. Og det kan være meget forløsende at ”shake” kroppen eller danse frit.